En helt "ny" fødevare

Dansk Tang er en af de fødevareproducenter der holder til i Anneberg Kulturpark. De har specialiseret sig i det at høste frisk tang fra kysterne i Odsherred.

 

Tangen sælges derefter frisk til blandt andet restauranter og private forbrugere, der har fået øjnene op for denne bæredygtige fødevare.

​​

Dansk Tang co2 neutral

Vi bruger først og fremmest den friskhøstede tang i vores tangsalater, hvor den blandes med lækre dressinger. Disse salater er, udover at være utroligt velsmagende, et spændende produkt at tage med hjem og tilbyde venner og familie. De købes separat som tilbehør til vores take-away, eller til maden derhjemme.

Derudover sælger vi en række af Dansk Tangs produkter i butikken, som f.eks. tangøl og tørret tang.

Simon fra Dansk Tang

At spise tang belaster ikke miljøet, som mange af de konventionelle fødevarer vi dyrker og spiser i dag. Og så er der i øvrigt en masse vitaminer og mineraler i tang.

Hos Anneberg KBH har vi et tæt samarbejde med Dansk Tang. Vi vil gerne slå et slag for en så bæredygtig fødevare, og dermed være med til at nedbringe vores samlede CO2-udledning.

Øl fra Dansk Tang